Απογειώνουμε τη γνώση!

Language Palette

ΡΟΥΜΕΛΗΣ 24
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
15341
6946065514
210 -63 99 801
languagepalette@gmail.com

Οι ΓλΩσσες μας

Το φροντιστήριό μας προετοιμάζει για εξετάσεις στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά,Ιταλικά και Κινέζικα σε όλα τα επίπεδα. Αναλαμβάνουμε την ομαδική τους εγγραφή σε αυτές.

ΑΓΓΛΙΚΑ

Η γλώσσα επικοινωνίας διεθνώς. 

Για παιδιά έχουμε ευχάριστα προγράμματα που οδηγούν σε πραγματική γνώση και στα διεθνή διπλώματα.

Οι πολύ μικροί μας μαθητές (νήπια και α' δημοτικού) μαθαίνουν βιωματικά με παιχνίδια, τραγούδια και ειδικά διαμορφωμένες δραστηριότητες.

Προετοιμάζουμε για όλα τα επίπεδα,  προτείνουμε όμως τα δύο κύρια, LOWER  (B2) και PROFICIENCY (C2). Η προετοιμασία γίνεται για Michigan State, Michigan και Cambridge.

Για τους νέους μας που επικεντρώνονται στις σπουδές τους:

Μεγάλη πείρα έχουμε  στην προετοιμασία  για το IELTS (International English Language Testing System)

Για τους ενηλίκους έχουμε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές:

 Ελάτε σε μας να θυμηθείτε τα Αγγλικά που έχετε αφήσει από καιρό, με ευχάριστο ελαφρύ πρόγραμμα εκμάθησης και πολλή «κουβέντα».

 Για φοιτητές που επιστρέφουν στα θρανία για να πάρουν το Proficiency και έρθουν σε ομάδα θα έχουν προνομιακές τιμές.

 Για εμπορική χρήση Αγγλικών και όσους χρειάζονται ευκολία στην επικοινωνία τους με ξένους συνεργάτες, προφορικά, γραπτά ή κάνοντας παρουσιάσεις.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Διδασκαλία-Τμήματα

Στο φροντιστήριό μας λειτουργούν όλες οι βαθμίδες διδασκαλίας των γερμανικών και γίνεται παράλληλα υπεύθυνη προετοιμασία για τις εξετάσεις του Goethe-Institut.

Η διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας έχει σαν στόχους :

την εκμάθηση των γερμανικών,

τη σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις,

αλλά και το να αποκτήσει ο μαθητής μία συνεχώς εμπλουτιζόμενη εικόνα της Γερμανίας και του πολιτισμού της .

Για αυτό το λόγο οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας ενημερώνονται συνεχώς για τα καινούρια βιβλία και τις νέες μεθόδους , ανατρέχοντας συχνά στο διαδίκτυο, και παρακολουθώντας οργανωμένα σεμινάρια στο Goethe-Institut.

Μια πρώτη πολύ γενική και συνοπτική εικόνα για τις εξετάσεις των γερμανικών του Goethe- Institut :

Goethe-Zertifikat A1

 

Goethe-Zertifikat A2

 

Goethe-Zertifikat B1

 

Goethe-Zertifikat B2

 

 

Goethe-Zertifikat C1

Goethe-Zertifikat C2

Υποστηρικτικό Υλικό για κάθε μαθητή

Επειδή ο κάθε μαθητής μας δεν παύει να είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα με τους δικούς του ρυθμούς αφομείωσης της ύλης και με τα προσωπικά του ενδιαφέροντα , λειτουργεί παράλληλα και δανειστική βιβλιοθήκη με γερμανικά βιβλία και περιοδικά , όπου μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το επίπεδό του , έχοντας πάντα τη δική μας υποστήριξη.

 

ΓΑΛΛΙΚΑ

Αυτή η πανέμορφη γλώσσα που κατείχε στο παρελθόν τα πρωτεία σαν ξένη γλώσσα, τώρα τείνει να μην επιλέγεται ούτε σαν δεύτερη.

Μην την υποτιμάτε – είναι λάθος.  Η Γαλλία έχει εξαιρετικά πανεπιστήμια χωρίς δίδακτρα. Μην στερείτε από τα παιδιά σας την δυνατότητα μιας τέτοιας εναλλακτικής.  Η διεθνής πιστοποίηση (Α1,Α2,Β1,Β2,C1, C2), είναι αναγνωρισμένη και από τα γαλλόφωνα πανεπιστήμια της Ελβετίας, του Βελγίου, του Καναδά και του Λουξεμβούργου.

Η γνώση των Γαλλικών είναι ένα προσόν που στο μέλλον θα διαφοροποιήσει τα παιδιά σας από τους άλλους και μπορεί να βρουν εργασία ευκολότερα είτε εδώ, είτε σε γαλλόφωνες χώρες. 

Επίσης τα Γαλλικά είναι μια γλώσσα λατινογενής και η γνώση της διευκολύνει την εκμάθηση άλλων λατινογενών γλωσσών όπως τα Ιταλικά και τα Ισπανικά.

Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στα Γαλλικά. Προσέχουμε ιδιαίτερα την προφορά και φροντίζουμε οι μαθητές μας να μπορούν να τη μιλούν και όχι απλώς να παίρνουν πτυχία. Ένα χρόνο πριν την έναρξη του τμήματος γαλλικών προετοιμάζουμε τα παιδιά με μονόωρο βιωματικό τμήμα για να πετύχουμε τη σωστή προφορά όσο είναι μικρά.

Προετοιμάζουμε τα παιδιά σε όλα τα επίπεδα (Α1,Α2,Β1,Β2,C1, C2) για τις εξετάσεις του Institue Français.

Κάνουμε ομάδες ενηλίκων που επιθυμούν να θυμηθούν τα Γαλλικά τους που έχουν αφήσει από καιρό.

 

ΚΙΝΕΖΙΚΑ

我想学习汉语 - Wǒ xiǎng xuéxí hànyǔ – Θέλω να μάθω κινέζικα

中国Zhōngguó - KINA

Η χώρα του προϊστορικού Peking Man και του μεταξιού με πολιτισμό κι εμπόριο πάνω από 5.000 έτη.

Η πατρίδα του φιλοσόφου Κονφούκιου, συγχρόνου του Θαλή και του Πυθαγόρα με μία από τις αρχαιότερες γλώσσες στον κόσμο, μητέρα όλων των ασιατικών γλωσσών.

Μία γλώσσα που βασίζεται σε παραδοσιακά και μοντέρνα ιδεογράμματα και σε pin yin, μητρική γλώσσα σχεδόν του 1/5 του παγκοσμίου πληθυσμού σήμερα.

Η οικονομία με την πιο ραγδαία εξέλιξη και το μεγαλύτερο ποσοστό εξαγωγών διεθνώς και με διαρκώς αυξανόμενες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η ραγδαία οικονομική άνοδος της Κίνας είναι η αιτία που τα Κινέζικα (Mandarin) έχουν διαδοθεί ευρέως και είναι η γλώσσα που -μετά τα Αγγλικά- έχει τη μεγαλύτερη χρησιμότητα σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Τα Ισπανικά (español) είναι μια ιβηρική ρομανική γλώσσα. Είναι η ευρύτερα ομιλούμενη ρομανική γλώσσα και σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είναι η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο σε αριθμό ομιλητών ως μητρική γλώσσα. Θεωρείται η δεύτερη πιθανώς σημαντική γλώσσα μετά την αγγλική σε ό,τι αφορά τον δυτικό κόσμο.

Η επίσημη γλώσσα του ισπανικού κράτους ονομάζεται Καστιλιάνικα (castellano).

Στο χώρο μας διαθέτουμε τμήματα ενηλίκων, που ενδιαφέρονται να μάθουν τη γλώσσα για προσωπική τους εξέλιξη.